Over mij

Home / Over mij

'Zeg wat je doet en doe wat je zegt'. Ik ben Kees van de Wetering. Sinds 1988 heb ik zeer ruime ervaring opgebouwd met het leiden van civiele projecten voor zowel publieke als private partijen. Mijn kracht ligt in het aansturen van complexe, multidisciplinaire projecten op het gebied van civiele techniek en infrastructuur.

Na ruim 20 jaar werkervaring, waarvan 18 jaar als projectleider/-manager voor Royal Haskoning en ARCADIS Nederland, ben ik in 2009 Wetering Civiele Techniek gestart. Ik wilde me focussen op projecten en niet vermoeid worden met randzaken.

Sinds de start ben ik betrokken geweest als projectmanager voor diverse projecten binnen de Gemeente Oude IJsselstreek en Rijkswaterstaat. Mijn meest recente project is de planstudie voor de Ring Utrecht, waarvoor ik word ingezet als ontwerpmanager / Plv. Technisch Manager.

Optimale flexibiliteit 

U kunt mij inschakelen op projectbasis wat optimale flexibiliteit voor u als opdrachtgever betekent. Voor projecten kan ik putten uit een groot netwerk met andere zelfstandigen met specialistische kennis.

Ik ben inzetbaar binnen de volgende vakgebieden:

Wat de invulling betreft kunt u denken aan:

  • het uitwerken van Trade-off’s;
  • directievoering (middelgrote projecten);
  • projectmanagement, van schetsontwerp tot realisatie (grote complexe projecten);
  • het uitvoeren van Reviews.

Vertrouwensrelatie

Communicatie met opdrachtgever, projectteamleden en in- en externe stakeholders geeft mij veel energie. Ik ga niet voor de winst op korte termijn, maar hecht aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie met u als opdrachtgever. Ik geloof dat alleen door goede samenwerking doelen bereikt worden. Investeren in samenwerken vind ik daarom essentieel.

Download mijn CV als PDF of bekijk mijn profiel op LinkedIn.

Interesse om met mij samen te werken? Neem contact op!


Bekijk mijn LinkedIn profiel
LDP van Compassion

Wetering Civiele Techniek ondersteunt het Leadership Development Program van Compassion.
Doel van dit programma is om studenten te laten studeren aan een gerenommeerde universiteit in hun eigen land.

Contact?

Wetering Civiele Techniek B.V.
Motetstraat 9
7323 LD Apeldoorn

M 06 30 23 22 60 
kees@wetering-ct.nl 

Bekijk mijn profiel op LinkedIn