(Groot) onderhoud

Home / Vakgebieden / (Groot) onderhoud

Benodigd (groot) onderhoud is vaak een aanleiding om een weg of woonwijk integraal op te pakken in het kader van 'één keer overlast voor de burger / klant'.

Het vervangen van een riolering, die aan het eind van zijn technische levensduur is of niet meer aan de huidige eisen voldoet, is dan aanleiding voor een volledige reconstructie van een weg of herinrichting van een gehele woonwijk. De weg moet immers toch 'open' voor het vervangen van de riolering, met alle bijbehorende overlast voor de omgeving; je kunt dan beter ook gelijk de verharding, openbare verlichting en het groen aanpakken.

Ook aan provinciale wegen wordt integraal onderhoud gepland om zodoende alle onderhoudswerkzaamheden in één keer uit te voeren en de overlast te bundelen volgens het principe 'kort en hevig'.

Bij zowel provincie als gemeente heb ik ruime ervaring in het begeleiden van dit soort onderhoudsprojecten vanaf de bestuurlijke opdracht op het spreekwoordelijke A4-tje tot en met directievoering tijdens de realisatiefase.

Wilt u meer informatie over mijn rol binnen (groot) onderhoud of praten over een eventuele samenwerking? Neem contact met mij op via het contactformulier rechts op deze pagina. 

Case: Wijk Touwslagersbaan / Wilhelminastraat

Het Waterschap Rijn & IJssel en de gemeente Oude IJsselstreek hadden afspraken gemaakt over de hoeveelheid af te koppelen verhard oppervlak binnen de gemeente. Deze wijk was één van de gebieden die daarvoor in aanmerking kwam. Voor dit project was ik als projectmanager verantwoordelijk vanaf schetsontwerp tot en met de realisatie van het project.

Lees meer over dit project.

Interesse in een samenwerking?

Contact?

Wetering Civiele Techniek B.V.
Motetstraat 9
7323 LD Apeldoorn

M 06 30 23 22 60 
kees@wetering-ct.nl 

Bekijk mijn profiel op LinkedIn